PROFITEER VANDAAG VAN GRATIS VERZENDING

Over FlitsKids

Ouderschap 👪

Ouderschap is iets ontzettend bijzonders. Het is een tijd vol verantwoordelijkheden, avontuur en uitdagingen. Ook wij van FlitsKids herkennen hier ons in en wij denken dat jij je hier ook in herkent. 

Tijdens het ouderschap kom je veel situaties tegen waar je een passende oplossing voor wilt hebben. Dit ervoeren wij van FlitsKids ook. Daardoor zijn we op zoek gegaan naar goede oplossingen voor alledaagse uitdagingen die ouders hebben.

Sharing is Caring 🤝

Maar deze oplossingen we willen we absoluut niet voor onszelf houden. We merkten dat de producten die we vonden erg aansloegen bij meerdere ouders. Het was fijn om verschillende ouders te kunnen helpen bij hun ouderschap. 

FlitsKids deelt graag positieve ervaringen en super leuke maar vooral handige producten, want Sharing is Caring. Samen sta je sterk!

Elke dag zijn we druk in de weer om nieuwe uitdagingen te ontdekken en op te lossen. Hierdoor kunnen wij, jij en andere ouders elke dag met de juiste producten de juiste uitdagingen aangaan. 

Eerlijke prijzen 💶

FlitsKids vindt dat je niet te veel hoeft te betalen voor jouw nieuwe favoriete producten. Wij hebben er dan ook voor gekozen om onze producten direct van de leverancier naar jou te laten versturen. Op deze manier besparen wij ontzettend op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen we de producten voor eerlijke prijzen aanbieden op onze webshop. Het versturen vanuit de leverancier zorgt er wel voor dat de leveringstijd tussen de 7 en 15 dagen is. 

Gratis verzending 🎁

Ook is FlitsKids van mening dat de consument nooit hoeft op te draaien voor het maken van verzendkosten. Deze nemen wij dan ook voor 100% voor onze rekening. Op die manier kan jij bij ons, altijd shoppen met GRATIS verzending.

Neem gerust een kijkje in onze webshop. We hopen je graag in onze grote familie te verwelkomen 💝